
- Realizujemy całe aranżacje ze słodyczami i dekoracjami, ale możecie również zamówić u nas same słodycze lub samą aranżacje bez słodkości
- Posiadamy szeroki wybór dekoracji, zastawy, lampionów – zadbamy aby każdy szczegół pasował idealnie do Waszego przyjęcia
- Poniżej przedstawiamy kilka przykładowych mini słodkości jakie możecie wybrać na Wasz bufet
- Jeśli posiadacie inne ulubione desery – napiszcie, a przygotujemy je dla Was
- Nasze słodkości są wykonane z naturalnych składników dlatego wykładamy tylko ich część, a obsługa sali regularnie je uzupełnia tak aby zadbać o najwyższą jakość naszych wypieków
- Poza mini słodkościami możemy wzbogacić słodki kącik o tablicę z pączkami, czy uwielbiane przez Was wieże z truskawek w czekoladzie czy makaroników
- Realizujemy tylko jedną kompleksową aranżację słodkiego stołu dziennie tak aby zadbać o najwyższą jakość usług dlatego prosimy o zgłaszanie chęci zamówienia słodkiego stołu jak najwcześniej
- Zawsze na wykonanie realizacji przyjeżdża wraz z kierowcą cukiernik który dba o jakość dostarczanych wypieków
- Możemy przygotować również kącik z lemoniadą, kubeczkami i słomkami dopasowany do kolorystyki przyjęcia
- Pracujemy na terenie woj. małopolskiego, śląskiego, świętokrzyskiego i podkarpackiego


Wasze ulubione monoporcje:

Tartoletka – kruche maślane ciasto, krem waniliowy gotowany z oryginalną wanilią, wykończone świeżymi owocami.

Makaroniki – francuskie migdałowe ciasteczka – możliwość wyboru różnorodnych smaków i kolorów.

Desery w pucharkach – mus trzy czekolady – trzy warstwy puszystych musów na bazie gorzkiej, mlecznej i białej czekolady; mus lekki owocowy np. malinowy; panna cotta – klasyczny włoski deser; sernik na zimno owocowy.

Tartoletka malinowa pod bezową chmurką – kruchy maślany spód, puszysty krem, świeże maliny i chrupiąca beza.

Kremowy sernik – klasyczny sernik pieczony na parze, niezwykle kremowa konsystencja i tradycyjny smak.

Mini torciki – angielski biszkopt waniliowy, delikatny krem na bazie mascarpone, domowa konfitura owocowa.

Kostka Brownie – coś dla miłośników czekolady, ciasto intensywnie czekoladowe, wykończone czekoladowym kremem lub polane gorzką czekoladą.

Ciasteczkowe Lizaki – czyli popularne Cake Pops, oryginalna amerykańska receptura, wilgotne waniliowe ciasto (lub inny wybrany smak) w połączeniu z włoskim mascarpone to duet idealny. Wykończone czekoladą i udekorowane zgodnie z motywem przyjęcia.