
Nazywam się Justyna Moder i zapraszam Was do naszej Krainy Słodkich Czarów…
Pewnego razu w Paryżu, pijąc poranną kawę w przepięknej małej cukierni zrodził się pomył aby stworzyć to wyjątkowe miejsce na mapie polskich cukierni. Cały bagaż zdobytych umiejętności, inspiracji sprawił, że dziś mogę Was zaprosić do prawdopodobnie najbardziej barwnego świata wypieków.



Nasza domeną są naturalne wypieki, domowe słodkości ubrane w nowoczesną formę. Ciasta wypiekamy na prawdziwym maśle, używamy jaj tylko od szczęśliwych kur. Używamy najlepszej mąki, prosto z młyna dzięki czemu nie musimy używać spulchniaczy do ciast. Krem oraz konfitury przygotowujemy własnoręcznie, od podstaw z wyselekcjonowanych składników.
Dzięki tak precyzyjnej selekcji składników, możemy mieć pewność, że nasze wypieki są zdrowe i smaczne.

Nasze słodkości robimy od początku do końca ręcznie, z dbałością o najmniejszy drobiazg. Torty, które powstają w naszej pracowni są wyjątkowe i stworzone specjalnie na Wasz niezwykły dzień.
Pasją do pieczenia zaraziła mnie Babcia. Jest moim nieocenionym krytykiem. Zawsze pracowałyśmy na naturalnych składnikach, dlatego dziś do produkcji używamy wyłącznie świeżych produktów takich jak prawdziwe masło, belgijska czekolada, mąka, cukier, śmietana, jaja i świeże owoce.
Na bieżąco podążamy za światowymi trendami, dlatego dbamy o warsztat i poszerzamy swoje umiejętności zarówno w Polsce jak i zagranicą. Wiele doświadczenia i wiedzy zdobyliśmy podczas kursów w Le Cordon Bleu (w jednej z najlepszych szkół gastronomicznych na świecie), oraz w niesamowitej Akademii Peggy Porshen w Londynie która do dziś wyznacza europejskie trendy.
Spróbujcie, a sami się przekonacie 😉